Ms. N00b

Det går framåt banne mig!

Posted in Uncategorized by msn00b on 02 december 2010

 

Hemma igen efter helvetesresan fram och tillbaka till gbg igår, well andrahandshyresgästen från helvetet är numera ute ur lägenheten ”yay”, hantverkare är beställd för att ordna upp det han ställt till med och han kan inte ducka den fakturan ens om han försöker (vilket han garanterat kommer att göra) = dubbelyay. Att kräva en hög deposition kan faktiskt ha varit något av det smartaste vi gjort.

 

Så idag: Uppsats, lite kontorsjobb och en långpromenad i snöstormen tror jag minsann. Det är tillochmed ganska mysigt, att arbeta hemifrån rekommenderas verkligen, här sitter jag och förhandlar fram avtal fastän jag har på mig pyamas liksom haha i pauserna blir det ljudbok med Harry Potter och skrivande 🙂

Annonser

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anna said, on 02 december 2010 at 1:46 e m

    Mmm, sånt är jag sjukt avis på idag! Vattnet till kaffemaskinen på jobbet har frusit idag… så inget kaffe… och uppvärmningen strejkar. Vi har stängt in oss med ett löst element på kontoret. 22 fucking minus. Och jag konstaterar med bitterhet att varmast i Sverige har man i Kiruna. 1,5 fucking plus. Morr. Om vi lider här nere så ska Norrland lida mer!!!

  2. msn00b said, on 02 december 2010 at 2:50 e m

    å fy fan, stackare! Men alltså allvarligt? Ingen uppvärmning på kontoret? Gå hem, ni kan ju inte sitta där och frysa, det är ju arbetsgivarens ansvar att se till att det är varmt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: