Ms. N00b

Alltså… jag kunde inte låta bli.

Posted in Uncategorized by msn00b on 15 oktober 2010

 

Vissa tycker att parodierna på detta är elaka, själv tycker jag att originalversionen är hysteriskt rolig i sig själv, mest eftersom journalisten verkar så vansinnigt imponerad. Att på allvar kunna klämma ur sig den där texten utan att tappa masken, eller åtminstone tvångsmässigt stoppa in dolda könsord…alltså jag vet inte om jag själv hade klarat det. Missförstå mig inte, om folk tjänar pengar så får de gladeligen köpa och renovera vackra bostäder det är inte personerna i artikeln som är så roliga utan just porträttet av dem. ”Eric vänder vant de spröda grönsakerna” (nyfiken tanke, om han hade fumlat, hade hon skrivit det också? Somehow I think not) , ”Nina blickar ut över de 165 kvadratmetrarna” (för det finns inga skiljeväggar till toa, det hade hämmat ”ljusinsläppet”). Jag menar kom igen, hur krystat får det bli?Eller satt det möjligtvis en redaktör där i bakgrunden och skrek något om att ”vi måste fylla sidan! Skriv något, vad som helst!”

(Tittar man dessutom på bilden så ser det ut som att frun liksom lite uppgivet tittar på när han skvätter något på hällen och försöker akta skjortan samtidigt som han flaxar med armarna smått panikslaget. Men vad vet jag, han kanske är van att göra så?)

Vill man roa sig med att läsa en rolig parodi klickar man lämpligast här. Personligen kan jag tycka att vinklingen i parodin är ganska trist förutsägbar och fokuserar mer på att vissa människor har mer pengar än andra än den dåliga journalistisken men hey, man kan inte få allt.

 

Annonser

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anna said, on 16 oktober 2010 at 7:11 f m

  haha jag gick in på den riktiga artikeln och trodde att detta var nidartikeln… ;-P

 2. runerecox3 said, on 16 oktober 2010 at 7:25 e m

  Vem are you sänd 5. 49 ,3 63. 26 + 1 epost to mee har du klåda magge = sammarin el annat klamme take it easy no problem but no terr mors. runer

  • msn00b said, on 17 oktober 2010 at 9:26 f m

   Svar: jag vet inte vad det här är för kod men jag svarar i kod jag med för säkerhets skull: 1,3, 7 kommatecken!!!! Kommatecken!!!! Jordgubbe, transistortransistor, hell no. Bajskorv.

   Gud så hemlig jag känner mig.

 3. Dodgy said, on 18 oktober 2010 at 4:08 e m

  ‘elo honeybuns!

  Försökte ringa men din tefelon var afschtängd.

  Ville bara säga puss och om du vill hämta lilla mig så är vi klara vid 18.40’ish antar jag.. annars skicka bara ett sms så tar jag busseeeeeeenn… =)

 4. Ninde said, on 21 oktober 2010 at 9:59 f m

  Artikeln, vilken hysteriskt osäker-märkesnamnsdropping-prettto-historia. Det var min andra tanke. Antar dock att det bara är jag som automatiskt tänkte men-suck-vindsvåningsvågen-elände. Missförstår mig rätt. Folk får göra vafan det vill för mig med sina pengar. Min invändning är mer i stil med, ta bort kallvind och värm upp utrymmet under taket=ökad avsmältning, istappar och nedras. Avstängda gator o folk som får i huvudet elände… But hey, that’s me..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: