Ms. N00b

Vi gillar olika (sålänge du håller dig till åsikter som är likadana som våra då)

Posted in bloggosfären, politik, Uncategorized by msn00b on 08 oktober 2010

Alltså allvarligt?

Hon bryter alltså kontakten med sitt barn för att han väljer att rösta på ett parti vars åsikter hon inte delar.

SITT BARN.

Och  sedan gråter människan ut i Aftonbladet och tycker att det är synd om henne?! Samtidigt som hon går ut med namn och fotografi på sig själv och alltså outar för en allmänhet hur hennes barn röstat trots vetskap om att han mycket väl kan råka illa ut på grund av detta, något hon explicit uttrycker själv, det är alltså inte min egen slutsats.

Vem fan är det som är intolerant – eh? Och hur står det till med den politiska förföljelseni vårt demokratiska land egentligen när vi vet om att det kan vara farligt att säga vilket parti vi röstat på?

För hur var det nu igen, vi erbjuder väl politisk asyl till människor som riskerar att bli förföljda på grund av sin politiska tillhörighet i sina hemländer? Och vi fördömer de som motverkar demokratin eftersom det strider mot de mänskliga rättigheterna? Vi menar att Sverige är ett fritt land?

Jag bara undrade.

Och för den som känner sig manad att fråga så röstade jag på moderaterna i riksdagsvalet, inte för att ni har med det att göra.

Annonser

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anna said, on 08 oktober 2010 at 8:00 e m

  mmm, jätteintressant, särskilt som de tydligen inte har haft kontakt på åratal…

 2. Ninde said, on 11 oktober 2010 at 2:36 e m

  Kunde inte hålla med dig mer… Kan man inte vara kritisk till sd’s politik utan att samtidigt hota, förfölja, utesluta o trakassera deras medlemmar/sympatisörer ska man inte försöka låtsas som att man är för demokrati o mänskliga rättigheter. Och av någon anledning får det mig att tänka på det där gamla citatet..

  ”First they came for the Communists, And I didn’t speak up beacause I wasn’t a Communist. Then they came for the trade unionists….osv”

  Känns ibland som om dagens röda har lite väl kort minne ibland…

  Hela citatet: http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came

 3. Ninde said, on 11 oktober 2010 at 2:47 e m

  ..och jo. Har länkat till dig 🙂

  • msn00b said, on 11 oktober 2010 at 3:07 e m

   tack för länken – jag känner mig hedrad!

 4. msn00b said, on 11 oktober 2010 at 3:06 e m

  ninde – jag har haft exakt samma citat i huvudet sedan valet – läskigt! Ang vår andra debatt, i feel you, jag var ju i samma situation. Ta det när du har tid, den där debatten kan vi roa oss med i flera år som vi vill 😀

 5. royalr said, on 12 oktober 2010 at 2:41 f m

  Tänk att skämmas så mycket inför grannarna att man måste gå ut i media och fördöma honom. Finns säkert mycket tragik bakom det där….och mycket av det dåliga med facket i bygden.

  • msn00b said, on 16 oktober 2010 at 9:05 f m

   Ja tragik finns det nog så det räcker och blir över, bara en snabbanalys av vad hon säger och hur hon rationaliserar sitt beteende kontra att sonen säger att de inte haft kontakt på flera år. Men visst oavsett om hon är labil eller inte så sätter tanten fingret på stämningen i samhället just nu. Oavsett hur du bär dig åt så räknas du som ”the good guy” om du hänger ut en Sverigedemokrat, till och med om det är ditt eget barn. Och det i sig är egentligen värt en alldeles egen analys.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: