Ms. N00b

Jag bloggar bara när jag säger att jag inte har något att blogga om.

Posted in Uncategorized by msn00b on 28 september 2010

Nej det är inte konstigt, tänk på det som en form av anti-pepp. Anti-pepp har alltid funkat bättre på mig än pepp. Ohh the mängd av människor (läs: gympalärare) som har stått och hojtat och skrikit att ”JA!! YOU CAN DO IT; 10 ARMHÄVNINGAR TILL!!!”  och sedan på allvar tror att det var deras förtjänst att jag inte gav upp, när jag i själva verket hade orkat 10 till bara de dragit åt helvete så jag slapp lägga en massa energi på att hata dem till döds istället för att koncentrera mig på att träna.

Nåväl, exit horribla högstadieminnen och enter Katrin Zytomierska. Jag kan tycka att hon är ganska rolig, stundtals väldigt rolig och jag gillar hennes uppkäftiga dra åt helvete stil även om jag inte alltid håller med om det hon säger. Konekvent brukar jag dock tycka att hon är snygg, men nu på bebissim – what’s with the badmössor from hell??? Tretton vuxna (på bild) och både män och kvinnor i fucking badmössor anno 1957? Jag fattar inte. Det är ju knappast för att allihop har öroninflammation, eller måste simma jättejättesnabbt efter de små bebisarna så att de behöver badmössan för att bli mer strömlinjeformade. Är samtliga oerhört rädda om sin fantastiska frisyr? (och varför skulle det då vara ok att vara ful i just det forumet? Men inte sen?) It does not compute.

Är det här ytterligare en sådan där grej någon kommer klappa mig på huvudet och tycka att ”jamen det där förstår du när du har fått baaahaaaarn”?

Annonser

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ninde said, on 28 september 2010 at 11:17 f m

  Ha ha jisses vilka badmössor. Undra varför?* Men vänta nu vet jag. Det är naturligtvis ett genomtänkt drag för att solidariskt sänka eventuell post-barnskaffande sexappeal bland föräldradeltagarna. Allt för att på det ska kännas mer otvunget att lalla runt halvnaken med småbarnförälderkropp/skengravidmage i en liten plaskdamm fullproppad med folk o ungar…

  *Ja, ja det är säkert av hygienskäl. Men det måste ju bara finnas nån lite mindre asful modell på marknaden isåfall…

 2. msn00b said, on 28 september 2010 at 1:47 e m

  JO jag misstänker också hygienskäl men han medd skägget då? Det måste ju i så all vara världshistoriens feltänk från helvetet. Kanske är et för att det för bebisarnas skull är mindre klor i vattnet? Men i så fall, fatta mängden urin och då kan ju inte lite hår vara ett så strt problem? Jag fattar nada.

 3. Ninde said, on 28 september 2010 at 2:41 e m

  För att inte tala om andra..eh…biprodukter av biologiskt ursprung. Uää. Så långt hade jag inte ens tänkt… Vi släpper den tanken nu va? Innan jag känner mig tvungen att kolla om min närmsta simhall har sån där bebissim. Och i vilken pool isåfall.. Iiih…:()

 4. msn00b said, on 28 september 2010 at 3:22 e m

  men uuuuu bad mental image – baaaaaad! Jag håller med, vi släpper den 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: