Ms. N00b

Anders Branderud säger till på skarpen!

Posted in Uncategorized by msn00b on 04 september 2010

Jag fick en kommentar, appropå det här inlägget. Allra allra oftast när jag får  just den här typen av kommentarer så skiter jag i att godkänna dem, Mest för att det oftast inte är mina inlägg som kommentatorn är särskilt intresserad av att debattera , dessutom har den här typen av kommentarer en tendens att dyka upp en eller ett par månader efter att inlägget publicerats. Kanske för att kommentatorn läser extremt långsamt, eller bara för att undvika en seriös debatt, vem vet? I just det här fallet känner jag att jag nog trots allt vill publicera kommentaren, den förtjänar lite uppmärksamhet helt enkelt. För att inte tala om ett ärligt svar.

branderudanders sa, 03 september 2010 kl. 10:06 e m (Redigera)

Det går att bevisa existensen av en Ordnad och Intelligent Skapare – med formell logik baserat på vetenskapliga premisser [ingen pseudovetenskap] – samt att Skaparens Instruktioner finns i ”Moseböckerna” och att Dennes syfte med mänskligheten är att de ska praktisera de Instruktionerna. [Klicka på påståendet för belägg.]

Om du inte tror på en Skapare så är din moral endast din subjektiva uppfattning och du kan inte göra några objektiva moraliska fördömanden av andra.

De handlingar, som ger dödsstraff i Moseböckerna, är moraliskt förkastliga. Personerna bröt medvetet mot direktiven i Moseböckerna och vägrade att vända om. Skaparen är god, kärleksfull och rättfärdig. Han tolererar således inte att människor gör uppror mot Hans Instruktioner.

Anders Branderud

Svar: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Annonser

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ina said, on 13 september 2010 at 1:32 f m

    Att sätta samman en rad ”fina” ord som man själv inte förstår hur man ska använda skapar INTE ett meningsfullt argument. Slutgiltig kommentar: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

  2. msn00b said, on 13 september 2010 at 8:41 f m

    Min åsikt i ett nötskal 🙂 För att inte tala om paragraf två; varför i hela friden skulle jag vilja göra moraliska fördömanden av andra?

    Nej, att skratta åt eländet är, tyvärr, det enda rätta och det är fan synd för det hade varit galet intressant att ta del av en riktig debatt i ämnet – varför är religionen så inriktad på skuld och skam? Tjänar skuld- och skambeläggelsen något annat syfte än kontroll? Hur motiverar svenska kyrkan idag de punkter jag namnde i blogginlägget? Hur motiverar man att man skall följa vissa dekret i bibeln men inte andra? Men så fort man säger ”religion” så kommer det ju någon flane som Branderud och häver ur sig floskler istället


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: