Ms. N00b

Och så var valdebatterna igång ja, avdelning smutskastning.

Posted in Uncategorized by msn00b on 23 april 2010

Om det inte vore för att det finns så många människor som faktiskt på allvar tror att media står för någon form av neutralt sanningssägande så hade det nästan varit lite gulligt att läsa den här artikeln.

Som om transport och flygtransport vore samma sak. Som om det inte vore så att handeln brakade samman för att vi ensidigt förlitar oss på flyget när de gäller vissa transporter istället för att köra med t ex fartyg. Systemet att förlita sig i så hög utsträckning på flygtransporter är a) miljöfarligt, b) sårbart och c) För er som inte är engagerade i miljöfrågor – dyrt. Att rädda flyget har inget egensyfte, på samma sätt som det inte fanns ett egensyfte i att rädda tågtrafiken på tidigt 1900-tal i USA. Hade industrial railways fattat då att de sysslade med transport, inte tåg så hade de inte konkat. Föreläsning ett i företagsekonomi på vilken handelshögskola som helst. 

Att beskylla MP för att på något vis ondskefullt vilja tredje världen illa genom att de anser att det finns andra sätt att transportera blommor och sockerärtor med snarare än just flyg känns rätt korkat.

Puhleeeze.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: