Ms. N00b

Eyes on the prize

Posted in Uncategorized by msn00b on 13 april 2010

Ok, det är bara några veckor kvar till sommaren, solen tittar fram, värmen stiger och det sista man vill göra är att vara produktiv. Det är dock precis nu det gäller att lägga i högsta växeln.

Såå

Det är bara att bita ihop och inte tillåta sig att fokusera på okonstruktiva tankar och känslor. Livet är här och nu, inte sen eller om ett tag. Nu. Mitt tips är att skriva ner alla deadlines, skriva listor över vad exakt som behöver göras och skita i allt som inte är viktigt. Skit i att äta hemlagad mat om du inte har tid, skit i att städa om det tar ork från viktigare saker. Men sov ordentligt och unna dig ledig tid där du inte känner någon press annars orkar du inte när det gäller. Gör upp ett schema för dagen med ”arbetstider”, ännu viktigare om du inte har ett fysiskt arbete att gå till. Planerar du inte dina tider så är du heller aldrig ledig.

Min downtime idag består av ett avsnitt gossip girl, ett nytt rött nagellack, en skön bodylotion (Ldb gör världens bästa, återfuktande lotion, i love it) och påskmust 🙂 Sedan tänker jag krypa ner mellan nytvättade lakan, imorgon är det full rulle igen. Midsommarafton, då börjar min ledighet, tills dess tänker jag fan kämpa.

Ok. Då kör vi.

Tjejkväll!

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. plasmider said, on 14 april 2010 at 8:14 f m

    Fan, påminn mej inte om sommaren, det är så mycket som ska vara klart tills dess. Deadlines, jobbar på det. Ring mej i pauserna så löser vi alla andra världsproblem då 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: