Ms. N00b

Varför SATS suger getanus. Med smör på.

Posted in Uncategorized by msn00b on 09 april 2010

Jag är inte en hurtig människa.

Däremot är jag en människa som väldans gärna vill tro att jag är hurtig hence jag har haft ett tränigskort på SATS i fler år än jag tycker om att erkänna. För ungefär ett år sedan flyttade jag från Göteborg till Malmö och flyttade då även över mitt SATS abonnemang. Nemas problemas där inte.

Nu har jag dock kommit till insikt att det ju onekligen är ganska korkat att betala 500 spänn i månaden till ett företag vars tjänster jag inte utnyttjar. Så glad i hågen travar jag upp till SATS Entré här i Malmö och påpekar att jag vill avsluta mitt abonnemang. Blir då kvickt upplyst om fyra saker:

1) Jag är lite korkad som avslutar mitt abonnemang det är ju bara människor som är dumma i huvudet som inte vill träna på gym (mm sure för Sveriges begåvningsreserv hänger ju på gymmet 24/7 det vet ju alla).

2) Personen som flyttade över mitt abonnemang med avtjänad bindningstid från Göteborg till Malmö lade på en ny bindningstid trots att det inte skulle gjorts eftersom jag alltså flyttade abonnemanget, inte startade ett nytt.

3) Utöver bindningstiden så kvarstår 30 dagars uppsägningstid, varför är oklart för nej jag tror inte att det är så vansinnigt komplicerat att stänga ner ett förbannat gymabonnemang. Det är knappast så att det krävs någon administrativ ansträngning från de anställda.

4) Personalen i receptionen är, förutom att vara oerhört otrevlig och nedlåtande, dessutom inte ett dugg intresserade av att skapa lite goodwill genom att stryka den 30 dagar långa uppsägningstiden trots att jag alltså felaktigt blivit påtvingad en extra bindningstid som jag varit tvungen att avtjäna eftersom de gjort fel. Observera, pengarna de hade förlorat på detta är 122 kronor och några ören, pengarna jag har förlorat på detta är i jämförelse en halv förmögenhet. 

SATS är djävulens jävla skitföretag rent ut sagt och nej. jag bryr mig inte om hur den enskilda personen som jobbade i receptionen betedde sig, han kan ha haft en dålig dag, ett inåtväxande skäggstrå eller mens, vad vet jag? Men det säger något om företaget att varenda människa jag någonsin kommit i kontakt med som arbetar där varken varit serviceminded eller trevlig eller ens särskilt bra på sitt jobb. Alltifrån PT’n på SATS Kompassen i GBG som tyckte att jag nog skulle bli osexig om jag ville bygga muskler istället för att som han tyckte; enbart köra fettförbränning (jag är 1,76 m lång och väger 68 kilo, jag är knappast i behov av någon extrem viktnedgång). Till receptionisten på SATS på Kungsgatan i GBG inte kunde bemöta kunder som stod i kö för att få inträdeslappar till passet som skulle börja eftersom hon var alldeles för upptagen med att flörta med tidigare nämnda PT, till den mängd med telefonförsäljare som ringt både mig, och mina vänner och varit rent ut sagt jävligt otrevliga, till de två personer jag skrivit om i bloggen här ovan.

 Skitföretag.

Från helvetet.

Annonser

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anna said, on 09 april 2010 at 4:51 e m

  Check. Det blir Medley till sommaren istället. =)

  Häng dem högt.

 2. msn00b said, on 09 april 2010 at 5:30 e m

  *halar på för glatta livet* har fö sjukt dåligt samvete för att jag inte hört av mig alls. Är jätteledsen för det men våren har inte varit mycket bättre än hösten tyvärr även om jag inte speglat det särskilt väl i bloggen. Allt har tagit så sjukt mycket ängre tid än jag tänkt och ingenstans har det funnits energi till att sätta mig med annat än det jag absolut måste. Hemskt ledsen. Vill fortfarande dock men vågar inte lova något om tidsram vilket känns helt fel och jag fattar om du tröttnar. F’låt.

  • Anna said, on 10 april 2010 at 4:53 e m

   Hej! KUl med ett livstecken från dig =).

   Jag har själv varit rätt mentalt slutkörd under våren och jag känner som så att det hade varit trevligt med kontakt, men att jag inte hade haft mycket energi över till att jobba aktivt med projektet under våren.

   Mitt föräldravikariat går ut i maj och jag blir då arbetslös. Ser fram emot mer tid & energi och att komma ikapp med privatlivet. Ska skriva mycket, när jag inte hänger på gymmet och förvandlas till kvinnliga varianten av grekisk gud, såklart. 😉

   Vad tror du om att sätta lite längre horisont på det hela, skippa lite stressfaktor och försöka köra någon gång under sommaren?

 3. Lina said, on 10 april 2010 at 2:18 e m

  JA JA JA JA JA JA

  JAg har haft absolut samma problem!

 4. msn00b said, on 10 april 2010 at 5:02 e m

  Anna – men guuud ja! Precis så känner jag! Jag vill hemskt hemskt gärna ha kontakt men har bytt telefon och blev av med en hel del kontakter, om du mailar mig ditt nummer så kan jag ringa upp? Eller om du ringer mig? Har för övrigt en lite cool nyhet som jag tror/hoppas du kommer tycka är lite roligt 🙂

  Lina – jo men det är ju det jag menar! Alla jag pratr med har haft samma sugiga upplevelse och jag är så TRÖTT på deras sugiga jävla attityd!

 5. Gabbi said, on 10 april 2010 at 7:24 e m

  Låter rent ut sagt värdefuckinglöst.
  Nu har vi inte SATS i Skell-hell, men om vi hade det skulle jag inte ens överväga att ta min business dit efter att ha läst om deras fånigheter.
  Bah!
  Hej hemmagym säger jag. Min man har nyss köpt riktiga grejer till garaget, olympisk skivstång, träningsbänk och vikter till det, om jag skulle vilja trimma mig lite kan jag bara gå in dit, praktiskt och bra. Jag sneglar på grejerna, men har inte riktigt samlat mig till att göra det.
  Många hälsningar,
  Sandra

 6. Gabbi said, on 10 april 2010 at 7:28 e m

  Men vad jag spammar?! Vad händer?
  Du får gärna ta bort ett av inläggen. :/
  Och jag heter faktiskt både Sandra och Gabrielle, därav namnförvirringen.
  På nätet går jag under oftast under namnet Gabbi
  Hälsningar,
  Gabbi

 7. msn00b said, on 10 april 2010 at 7:34 e m

  Spamma på du, ingen fara för mig inte 🙂
  Gud vad skönt det låter med hemmagym, däremot inser jag ju att jag hade aldrig i livet kommit mig för att träna ändå. Det är lite som att göra en garderobsrensning, jag vet att jag skulle gilla det men jag ba: ”nä” på äkta fjortismanéer, sjukt vuxet av mig, jag vet. Jag är lite nyfiken på ditt liv och hoppas fortfarande att du skall börja blogga en vacker dag 🙂

 8. Ina said, on 11 april 2010 at 10:19 e m

  Exakt samma sak hände mig när jag skulle avsluta mitt jävla studentabbonemang! Jag fick FLERA samtal hem om hur jag inte skulle orka med skolan utan deras jävla tjänster och vilka nackdelar ett liv utan deras pissiga abbonemang innebar. Jag var alltså tvungen att tala med tre olika personer över 3 veckor (uppsägningstid inmom 4 veckor) för att bli av med skiten. Fuck em!

 9. msn00b said, on 12 april 2010 at 7:59 f m

  Jepp, skitföretag. Jag har lovat mig själv att aldrig någonsin ha något med dem att göra igen. Ever.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: