Ms. N00b

Slaskonbladet på morgonkvisten.

Posted in Uncategorized by msn00b on 12 januari 2010

Ok så operatören ville inte ge ut kvinnans telefonnummer. Men när polisen nu redan hade kvinnans adress så förstår jag inte vad de skulle med numret till?  För övrigt, ”bara ett par kvarter ifrån där Nancy mördades”?

1) Om ni nu säger att ni inte vet om hon lever eller är död, varför varsko hennes ex om att hon ringt 112 i fucking Aftonbladet? Eller är vi tillbaka i myten om att våldtäktsmän är monster som lever utanför samhället och inte läser tidningen? I’ve got news i så fall. våldtäktsmän ser ut precis som din granne, brorsa, eller pojkvän. Och våldtäktsoffer ser ut precis som din syrra, eller för all del din mamma.  Det är därför du oftast blir våldtagen av en närstående, inte överfallen i skogen. Hade dock varit sjukt praktiskt om våldtäktsmän såg ut som monster. 

2) Alltså, Hjällbo är inte ett trevligt område . Hjällbo kan vara ett direkt farligt område att röra sig i om du inte vuxit upp där och folk känner dig. Det är ju dumt att råna polarens morsa liksom. Men att någon blir våldtagen och misshandlad av sitt ex ett par kvarter ifrån platsen där Nancy mördades säger inte ett smack om Hjällbo. Det häder dagligen på massor av orter. Däremot säger det ganska mycket om Hjällbo att polisen hellre ringer upp kvinnan som ringde 112 snarare än att åka dit trots att man hade adressen. Tänk Rosengård, fast i gbg erkänner man inte att polisen inte kan åka ut i förorten. Lokaltrafiken kan för fan inte åka ut till Bergsjön och Hjällbo nattetid eftersom det är så farligt för chaufförerna, fint va? En del av mig vill inte veta varför det inte pratas om det här för jag fattar väl också att polisen är rädd för att slutligen erkänna att nä, vi har noll kontroll ute i förorterna för gängen har tagit över för länge sedan tjofaderittan lambo. Sålänge man låtsas så kanske man har liiiiite kontroll iaf. Vad vet jag? Men de som bor där lär ju redan veta att polisen aldrig kommer oavsett hur många gånger man ringer.

Annonser

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. m said, on 12 januari 2010 at 2:37 e m

    Men vad jag inte fattar är att SOS bara ”äh, vi bedömde inte det som en fara för hennes liv, och vadå, hon sade ju att hon skulle ringa upp”. WTF!? Hon blev VÅLDTAGEN, det RÄCKER inte? Heeeerrreee.Jeeeeeeeefla. Guuuuuuuuuuuuud.

  2. msn00b said, on 12 januari 2010 at 4:55 e m

    Nej jag vet, det är helt sjukt. Tyvärr är det väl någon form av habrovinkel utifrån att hon är vuxen och ju kan söka vård själv och bla bla. Det sociala skyddsnätet är bullshit i mina ögon, det finns inte längre och söker man inte aktivt hjälp och driver fall så kommer det ingenstans. helt. Jävla.Sanslöst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: