Ms. N00b

om inkompetens

Posted in Uncategorized by msn00b on 29 september 2009

Om man som vi bor inne i stan och inte har bil och alla stormarknader ligger ute i tootikki och man tycker att det finns roligare saker att göra förutom att stor(gräla)handla en lönehelg så kan man tänka sig att man handlar maten på nätet och får den hemlevererad till dörren.

Man kan däremot INTE tänka sig att man blir särskilt glad när man får ett mail kl 11:15 om att ”vi har försökt nå er”  när maten skall levereras mellan 11:00 och 13:00 pip. Men man är vuxen så man lyfter luren och ringer upp personen som försökt så innerligt mycket att nå en. När denna människa då bräker fram frågan om de ”kan komma imorgon” eftersom ”vi har haft det ilte körigt” och ”inte börjat packa påsarna ännu” så blir man ännu mindre glad. Man morrar fram att de kan komma i eftermiddag senast 15:00 INTE imorgon och INTE en minut efter 15:00).

Sedan (efter att man kontrollerat att det visst fanns kontaktuppgifter såsom telefonnummer och att det visst går att söka fram sambons nummer via eniro och att användarvillkoren stipulerar att påsarna skall packas kvällen innan) så ringer man personens chef och förklarar läget.

Personens chef finns på plats imorgonbitti klockan 9. 

För ja, jag är en surkart när det kommer till sådant här, de har haft två dagar på sig att planera min beställning, jag betalr dessutom 150 spänn för servicen och då skall jag ta mig fan inte behöva sitta instängd en hel dag för att de inte kan sköta sina jobb eller för den delen höra av sig lite tidigare.

Gah!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: