Ms. N00b

Bajs & Helvete

Posted in Knäfer, politik by msn00b on 30 april 2009

Nu har jag i och för sig bloggat om detta tidigare men ämnet är i princip outtömbart. Ponera att du är på promenad någonstans i en trevlig förort till Göteborg. I just denna trevliga förort bor det två typer av familjer, de små har små barn och de som har hund. Detta är området där de allra flesta kostar på sig inte bar bajspåsar tan även lite blingade sådana, några är chockrosa och andra är silverfärgade (nej inte jag, jag kör med svarta biodegradable, jag är nämligen inte dum i huvudet) – you get the picture. Poängen är iallafall att samtliga innevånare här är väldigt duktiga på att ta med sig bajspåsar och plocka upp efter sina hundar, det är med andra ord ganska vettiga medborgare som bryr sig om sin omgivning och sina grannars allmänna trivsel som bor här, människor som gör som man ska.

Men här kommer twisten

puckona har nämligen inta fattat att man förutom att lägga bajset i påsen även skall slänga påsen i en soptunna.Så det de istället gör är att de tar sin blingade bajspåse, tar upp bajset, knyter en stor knut på och lägger tillbaka den i naturen.

Även människor som rent generellt är rätt smarta kan bete sig som som de vore frontallobotomerade ibland.

Saken är att den senaste tidens lagar är ungefär som de där blingade bajspåsarna som ligger här runtomkring i naturen, de är försedda med fina förpackningar och troligtvis i grund och botten goda intentioner (för nej jag tror inte att FRAinfeldt och Co gnuggade händerna och sade ”hehehe nu skall vi minsann förstöra Sverige”) men korruption i kombination med okunskap och en taktik som går ut på att hellre stoppa huvudet i sanden och blunda än att gå tillbaka, riva upp och göra om har gjort att det har blivit så himla fel. Därför måste vi återerövra landskapet, vi måste se till att lägga de där bajspåsarna där de hör hemma nämligen i soptunnan och vi måste framförallt se till att det inte blir ännu fler och det gör vi allra bäst genom att säga ifrån ordentligt, det mest effektiva sättet att säga ifrån är att  gå och rösta pirat i EU-valet 2009.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: